Onze producten voor uw particuliere klant (2024)

Menu

Home Automotive partner Particuliere klanten

Home Automotive partner Particuliere klanten

Onze producten voor uw particuliere klant (2)

Onze finance- en leasingproducten voor uw particuliere klant

Met onze jarenlange expertise op het gebied van voertuigfinancieringen en onze kennis over leasing staan wij u op alle fronten bij om uw omzet uit particuliere klanten te optimaliseren.

Dat doen we met eenvoudige calculators om zelf het maandbedrag snel te berekenen & eenvoudige aanvraagmethodes. Natuurlijk ontbreekt een geoptimaliseerde online klantreis en persoonlijk contact met toegewijde teams niet.

Maar denk ook aan promoties en zichtbaarheid van de opties in uw showroom of online; wij bieden alle tools om uw klanten te bedienen en uw targets te halen.

Door de nauwe samenwerking met onze dochter Santander Leasing, kunnen wij u zowel finance- als leasingactiviteiten aanbieden: de echte one-stop-shop! Uw klanten profiteren hierdoor van scherpe aanbiedingen en betrouwbare, verantwoorde financieringen en leasings.

Bereken de maandtermijn snel met onze calculator

Voordat u de aanvraag voor een financiering of een leasing start, berekent u - samen met de klant - de maandprijs. Onze calculatietool is zeer gebruiksvriendelijk en geeft meerdere opties zodat u de ideale financiering of leasing voor uw klant kunt samenstellen. We praten u hieronder bij over alle opties.

Onze producten voor uw particuliere klant (3)

Particuliere financieringen voor voertuigen bij Santander


De verkoop van een duurder model plus accessoires of occasions of…..., het gaat sneller met het aanbieden van een financiering. Uw klant hoeft u de deur niet uit te laten gaan: de financiering vraagt u direct vanuit de showroom aan voor uw klant!

En omdat het over een gesecuriseerde lening gaat, kunt u meer financieringsopties bieden dan de eigen bank van de klant.

Verkoopsucces gegarandeerd.

Onze producten voor uw particuliere klant (4)

Particuliere financieringsopties

Financiering met slottermijn

Financiering met slottermijn is een zeer eenvoudige manier om het maandbedrag voor uw klant laag te houden.

Dit houdt in dat aan het einde van de looptijd van de lening, een bedrag overblijft dat de klant in een keer voldoet. De slottermijn is onderdeel van de lening, maar de klant betaalt over dit deel van de lening alleen rente en geen aflossing.

D

e hoogte van de slottermijn wordt gebaseerd op de toekomstige waarde van het voertuig en wordt vóór het aangaan van de financiering vastgesteld.

Maar bedenk wel, een financiering met een hogere slottermijn is over de gehele looptijd duurder dan een financiering met een lagere looptijd. Dit komt omdat de klant rente blijft betalen over de slottermijn maar deze niet aflost.
De slottermijn geeft u - samen met de aanbetaling - de kans om de financiering aan te passen aan de mogelijkheden van de klant. Iets dat de eigen bank van de klant niet kan. Wanneer zowel de laatste maandtermijn als de slottermijn zijn ingelost wordt de klant volledig eigenaar van de auto (economisch en juridisch).

Financiering met inruil of contante aanbetaling

Heeft de klant al een voertuig, dan kunt u de inruil gebruiken als aanbetaling op de financiering. Ook hiermee biedt u de klant een interessante optie om het maandbedrag lager te laten uitvallen. Natuurlijk is een combinatie van inruil/aanbetaling met slottermijn ook mogelijk. In onze handige calculator vindt u alle opties om direct met uw klant te bespreken zodat u een financiering kunt vinden die altijd past.

Onze producten voor uw particuliere klant (5)


Financiering met gegarandeerde restwaarde

Een andere zeer interessante optie voor uw klant is de financiering met gegarandeerde restwaarde. Zo wordt iedere drie of vier jaar een nieuwe – gefinancierde - auto rijden bereikbaar voor iedereen! Zeker als de gegarandeerde restwaarde aan het einde van de looptijd tenminste even hoog is als de slottermijn! Extra zekerheid voor uw klant en een enorme boost voor uw verkopen. Aan het einde van de looptijd beslist de klant of het voertuig ingeruild wordt voor een nieuwer exemplaar waarbij de gegarandeerde restwaarde wordt gebruikt als inruilwaarde of afbetaling van de slottermijn.
De klant kan ook kiezen om het voertuig te houden en de restwaarde in te zetten als betaling van de slottermijn (indien van toepassing). Of de klant geeft het voertuig terug aan Santander (wij zijn immers de eigenaar) waarbij de gegarandeerde restwaarde uitbetaald wordt of wordt gebruikt voor betaling van de eventuele slottermijn.

Kortom: u loopt geen risico maar heeft wel de opbrengst van het onderhoud van het voertuig.

Onze producten voor uw particuliere klant (6)

Private Lease bij Santander Leasing

Santander Leasing kent de autowereld en biedt u de mogelijkheid om grip te houden op uw particuliere klanten om uw auto’s aan te bieden via private lease. Wij nemen het eigendom van de auto van u over en u doet het onderhoud en behoudt het contact met uw klant! Een unieke win-win situatie en leasing uitbesteden is ook mogelijk voor occasions!

Scherpe leaseprijs en volledige ontzorging

Santander Leasing biedt een scherpe leaseprijs voor uw klant én u wordt volledig ontzorgd. Terwijl de auto in onderhoud blijft bij uw autogarage. Na afloop van de leaseperiode krijgt u als eerste de mogelijkheid om de auto terug te kopen. Zo vergroot u ook meteen uw marge op deze auto.

Meer weten?

Santander Private Leasing

Onze producten voor uw particuliere klant (7)

Stap voor stap helder aanvraagproces voor onze autofinancieringen

Onze aanvraagstraten zijn helder en gebruikersvriendelijk. U en uw klant worden stap voor stap door de online aanvraag geleid. Uw klant ontvangt zelf een e-mail om bewijsdocumenten te uploaden in onze beveiligde omgeving, maar het is ook mogelijk dat u dit voor uw klant doet vanuit uw showroom.

Het overzicht houdt u altijd zelf via het online dashboard waarin u 24/7 de status van de aanvraag kunt zien. U ontvangt de OTT-code nadat alle checks zijn gedaan en het contract digitaal (of handmatig) is ondertekend, zodat u daarna direct de afspraak voor aflevering kunt maken!

Leasetarieven in één minuut via de Dealer Portal van Santander Leasing

Via onze dealer portal kunt u gemakkelijk leasetarieven berekenen voor uw auto’s. Bij een nieuwe auto hoeft u enkel de gewenste auto te kiezen, de kilometrage en leasetermijn en het leasetarief verschijnt direct in beeld.

Voor een gebruikte auto voert u daarnaast ook het kenteken, de kilometerstand en uw verkoopprijs in en binnen één minuut heeft u een scherp leasetarief voor Private Lease!

Eenvoudig en snel. Meer weten? Neem contact met ons op!

Onbegrijpelijk new Maak een afspraak

Onze producten voor uw particuliere klant (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 5595

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.